Cilt: 42 Sayı: 2, 1.06.2001

Yıl: 2001

Araştırma Makaleleri

 

1. Etlik Piliçlerde Sıcak Stresinin Et Rengi ve pH’ı Üzerine Etkileri

 

2. Sıcak İklim Koşullarında Yumurta Tavuklarının Enerji ve Protein Gereksinimleri

 

3. Sığır Yetiştiriciliğinde Tüm Yoğun Yem Besisi

 

4. Et Kalitesi Üzerine Diyetle Alınan E Vitamininin Etkileri

 

5. Yeni Bir Gıda Olarak Devekuşu Eti

 

6. Batı Anadolu ve Trakya’da Melezleme ile Elde Edilen Yeni Koyun Tipleri


26405

Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.


26407 26406 26408   26409  26410263992641126412  26413   26414 26415