Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG

Yıl 1991, Cilt: 9 Sayı: 1, 0 - 0, 01.07.1991
https://izlik.org/JA72UY35XD

Öz

Makaleye ait öz bulunmamaktadır.

Kaynakça

  • 1. AKÇA, H. Ali. 'İhracatın Finansmanında Factoring ve Türkiye'de Uygulaması" Hazine ve Dış Ticaret Dergisi, Sayı: 10, 1991/3.
  • 2. Aktif Finans Factoring. Factoring El Kitabı, İstanbul
  • 3. Hosh, Ben R 'GeleceğinTicaret Finansmanı Yöntemi: Factoring". DışTicarette Durum, No: 12, Eylül-Ekim 1988. 4. İşletme ve Finans. Sektör Araştırma, Sayı: 68-69, KasımrAralık 1991.
  • 5. Tanay. F. "Factorlng Mevzuağ Gereklidir" (Söyleşi), Dış Ticarette Durum, Sayı: 68-69, Kasım-Aralık 1991
Toplam 4 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Kuter Ataç Bu kişi benim

Gönderilme Tarihi 1 Ocak 1991
Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 1991
IZ https://izlik.org/JA72UY35XD
Yayımlandığı Sayı Yıl 1991 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ataç, K. (1991). BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 9(1). https://izlik.org/JA72UY35XD
AMA 1.Ataç K. BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1991;9(1). https://izlik.org/JA72UY35XD
Chicago Ataç, Kuter. 1991. “BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 9 (1). https://izlik.org/JA72UY35XD.
EndNote Ataç K (01 Temmuz 1991) BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 9 1
IEEE [1]K. Ataç, “BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG”, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 9, sy 1, Tem. 1991, [çevrimiçi]. Erişim adresi: https://izlik.org/JA72UY35XD
ISNAD Ataç, Kuter. “BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 9/1 (01 Temmuz 1991). https://izlik.org/JA72UY35XD.
JAMA 1.Ataç K. BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1991;9. Available at https://izlik.org/JA72UY35XD.
MLA Ataç, Kuter. “BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 9, sy 1, Temmuz 1991, https://izlik.org/JA72UY35XD.
Vancouver 1.Ataç K. BİR FİNANSMAN YÖNTEMİ: FACTORİNG. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi [Internet]. 01 Temmuz 1991;9(1). Erişim adresi: https://izlik.org/JA72UY35XD

Dergiye yayımlanmak üzere gönderilecek yazılar Dergi'nin son sayfasında ve Dergi web sistesinde yer alan Yazar Rehberi'ndeki kurallara uygun olmalıdır.


Gizlilik Beyanı

Bu dergi sitesindeki isimler ve e-posta adresleri sadece bu derginin belirtilen amaçları doğrultusunda kullanılacaktır; farklı herhangi bir amaç için veya diğer kişilerin kullanımına açılmayacaktır.