Knowledge level, probiotics, healthcare professionals, consumption
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Klinik Tıp Bilimleri |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar |
|
Yayımlanma Tarihi | 29 Aralık 2020 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2020 Sayı: 12 |
Bibtex | @araştırma makalesi { igusabder784094, journal = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, issn = {2536-4499}, eissn = {2602-2605}, address = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye}, publisher = {İstanbul Gelişim Üniversitesi}, year = {2020}, number = {12}, pages = {365 - 378}, doi = {10.38079/igusabder.784094}, title = {Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi}, key = {cite}, author = {Özgül, Aybala Ayça and Bozat, Cansu and Seziş, Merve and Badur, Yasemin and Özcan, Öznur Özge and Sarıyer, Esra Tansu and Çevik, Ekin and Çolak, Hatice and Karahan, Mesut} } |
APA | Özgül, A. A. , Bozat, C. , Seziş, M. , Badur, Y. , Özcan, Ö. Ö. , Sarıyer, E. T. , Çevik, E. , Çolak, H. & Karahan, M. (2020). Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi . İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , (12) , 365-378 . DOI: 10.38079/igusabder.784094 |
MLA | Özgül, A. A. , Bozat, C. , Seziş, M. , Badur, Y. , Özcan, Ö. Ö. , Sarıyer, E. T. , Çevik, E. , Çolak, H. , Karahan, M. "Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi" . İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2020 ): 365-378 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/igusabder/issue/58664/784094> |
Chicago | Özgül, A. A. , Bozat, C. , Seziş, M. , Badur, Y. , Özcan, Ö. Ö. , Sarıyer, E. T. , Çevik, E. , Çolak, H. , Karahan, M. "Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi". İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2020 ): 365-378 |
RIS | TY - JOUR T1 - Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi AU - Aybala AyçaÖzgül, CansuBozat, MerveSeziş, YaseminBadur, Öznur ÖzgeÖzcan, Esra TansuSarıyer, EkinÇevik, HaticeÇolak, MesutKarahan Y1 - 2020 PY - 2020 N1 - doi: 10.38079/igusabder.784094 DO - 10.38079/igusabder.784094 T2 - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 365 EP - 378 VL - IS - 12 SN - 2536-4499-2602-2605 M3 - doi: 10.38079/igusabder.784094 UR - https://doi.org/10.38079/igusabder.784094 Y2 - 2020 ER - |
EndNote | %0 İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi %A Aybala Ayça Özgül , Cansu Bozat , Merve Seziş , Yasemin Badur , Öznur Özge Özcan , Esra Tansu Sarıyer , Ekin Çevik , Hatice Çolak , Mesut Karahan %T Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi %D 2020 %J İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi %P 2536-4499-2602-2605 %V %N 12 %R doi: 10.38079/igusabder.784094 %U 10.38079/igusabder.784094 |
ISNAD | Özgül, Aybala Ayça , Bozat, Cansu , Seziş, Merve , Badur, Yasemin , Özcan, Öznur Özge , Sarıyer, Esra Tansu , Çevik, Ekin , Çolak, Hatice , Karahan, Mesut . "Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi". İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi / 12 (Aralık 2020): 365-378 . https://doi.org/10.38079/igusabder.784094 |
AMA | Özgül A. A. , Bozat C. , Seziş M. , Badur Y. , Özcan Ö. Ö. , Sarıyer E. T. , Çevik E. , Çolak H. , Karahan M. Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi. IGUSABDER. 2020; (12): 365-378. |
Vancouver | Özgül A. A. , Bozat C. , Seziş M. , Badur Y. , Özcan Ö. Ö. , Sarıyer E. T. , Çevik E. , Çolak H. , Karahan M. Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi. 2020; (12): 365-378. |
IEEE | A. A. Özgül , C. Bozat , M. Seziş , Y. Badur , Ö. Ö. Özcan , E. T. Sarıyer , E. Çevik , H. Çolak ve M. Karahan , "Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi", İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, sayı. 12, ss. 365-378, Ara. 2020, doi:10.38079/igusabder.784094 |
Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası (CC BY-NC-ND 4.0)