AN ORAL HISTORY STUDY REGARDING CLIMATE CHANGE
Abstract
Keywords
Kaynakça
- Akbulut, H. (2014). Sinemaya Gitmek ve Seyir: Bir Sözlü Tarih Çalışması, Elektronik Mesleki Gelişim ve Araştırma Dergisi (EJOIR) Cilt:2 Özel Sayı, URL: Retrieved from http://www.ejoir.org/belge/os2014/1.pdf
- Brooks, M. (1997). “Long Long Ago”: Recipe for a Middle School Oral History Program. OAH Magazine of History, Volume 11, number 3, page 32-35.
- Creswell, J. W. (1998). Qualilitative Inguiry and Research Desing: Choosing Among Five Traditions. Thousand Oaks, CA: Sage.
- Demircioğlu, İ. H. (2005a). Sözlü tarihin bir öğretim yaklaşımı olarak tarih derslerinde kullanımı, 2. Sosyal bilimler eğitimi kongresi, Van. URL: Retrieved from http://etarih.com/tarih/i_h_demircioglu/sozlu_tarih_i_demirci.pdf
- Demircioğlu, İ. H. (2005b). Tarih Öğretiminde Öğrenci Merkezli Yaklaşımlar. Anı Yayıncılık.
- İncegül, S. (2010). Sosyal Bilgiler Dersinde Örnek Bir Sözlü Tarih Uygulaması. (Unpublished phD Thesis). Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü.
- Kaplan, E. (2005). İlköğretim Öğrencilerinin Tarihsel Düşünce Becerilerinin Sözlü Tarih Çalışmalarıyla Geliştirilmesi. (Unpublished phD Thesis). Marmara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü. İstanbul.
- Kaya, M. (2013). Sosyal Bilgiler Dersinde Kullanılabilecek Bir Öğretim Yöntemi Olarak Sözlü Tarih: Amaç, İçerik, Uygulama, (Unpublished phD Thesis). Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Talip Öztürk
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Şubat 2016
Gönderilme Tarihi
1 Şubat 2016
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2016 Sayı: 6