BibTex RIS Kaynak Göster

A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN

Yıl 1986, Cilt: 24 , 305 - 323, 31.07.2012

Öz

Yıl 1986, Cilt: 24 , 305 - 323, 31.07.2012

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Kögi Kudara Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 31 Temmuz 2012
Gönderilme Tarihi 31 Temmuz 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 24

Kaynak Göster

APA Kudara, K. (2012). A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN. Türk Dili Ve Edebiyatı Dergisi, 24, 305-323.
AMA Kudara K. A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN. Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi. Eylül 2012;24:305-323.
Chicago Kudara, Kögi. “A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN”. Türk Dili Ve Edebiyatı Dergisi 24, Eylül (Eylül 2012): 305-23.
EndNote Kudara K (01 Eylül 2012) A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN. Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi 24 305–323.
IEEE K. Kudara, “A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN”, Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi, c. 24, ss. 305–323, 2012.
ISNAD Kudara, Kögi. “A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN”. Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi 24 (Eylül 2012), 305-323.
JAMA Kudara K. A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN. Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi. 2012;24:305–323.
MLA Kudara, Kögi. “A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN”. Türk Dili Ve Edebiyatı Dergisi, c. 24, 2012, ss. 305-23.
Vancouver Kudara K. A FRAGMENT OF A UIGHUR VERSION OF THE ABHIDHARMAKOSA-BHASYA PRESERVED AT THE MUSEUM OG FUJİİ YÜRİNKAN. Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi. 2012;24:305-23.