Auto-aggregation Capsanthin Hydrophobicity Paprika Probiotics
TÜBİTAK
1919B011900220
The authors thank to Chr. Hansen, Turkey for supplying the probiotic strains.
1919B011900220
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Gıda Mühendisliği |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Proje Numarası | 1919B011900220 |
Yayımlanma Tarihi | 28 Haziran 2021 |
Gönderilme Tarihi | 24 Eylül 2020 |
Kabul Tarihi | 16 Nisan 2021 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2021 Cilt: 5 Sayı: 2 |
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinin içeriği, Creative Commons Alıntı-GayriTicari (CC BY-NC) 4.0 Uluslararası Lisansı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu telif, üçüncü tarafların içeriği uygun şekilde atıf vermek koşuluyla, ticari olmayan amaçlarla paylaşımına ve uyarlamasına izin vermektedir. Yazarlar, International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinde yayınlanmış çalışmalarının telif hakkını elinde tutar.
Web: dergipark.org.tr/jaefs E-mail: editor@jaefs.com WhatsApp: +90 850 309 59 27