Chlorophyll content grapevine NaCl plant nutrition tissue culture
Cukurova University Scientific Research Coordination Unit.
FYL-2018-10086
This study was derived from Kaan Fethi KAYA's Master Thesis and supported by Cukurova University Scientific Research Coordination Unit (Project No: FYL-2018-10086).
FYL-2018-10086
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Proje Numarası | FYL-2018-10086 |
Yayımlanma Tarihi | 15 Aralık 2021 |
Gönderilme Tarihi | 5 Eylül 2021 |
Kabul Tarihi | 25 Kasım 2021 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2021 Cilt: 5 Sayı: 4 |
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinin içeriği, Creative Commons Alıntı-GayriTicari (CC BY-NC) 4.0 Uluslararası Lisansı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu telif, üçüncü tarafların içeriği uygun şekilde atıf vermek koşuluyla, ticari olmayan amaçlarla paylaşımına ve uyarlamasına izin vermektedir. Yazarlar, International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinde yayınlanmış çalışmalarının telif hakkını elinde tutar.
Web: dergipark.org.tr/jaefs E-mail: editor@jaefs.com WhatsApp: +90 850 309 59 27