BibTex RIS Kaynak Göster

Ankara'da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-

Yıl 1989, Cilt: 19 Sayı: 1, 0 - 4, 01.06.1989
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000302
Yıl 1989, Cilt: 19 Sayı: 1, 0 - 4, 01.06.1989
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000302
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA75MR53RR
Bölüm Dergi Bilgisi
Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1989
Gönderilme Tarihi 1 Haziran 1989
Yayımlandığı Sayı Yıl 1989 Cilt: 19 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-. (1989). Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, 19(1), 0-4. https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000302
AMA Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-. Ankara Ecz. Fak. Derg. Haziran 1989;19(1):0-4. doi:10.1501/Eczfak_0000000302
Chicago “Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 19, sy. 1 (Haziran 1989): 0-4. https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000302.
EndNote (01 Haziran 1989) Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 19 1 0–4.
IEEE “Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-”, Ankara Ecz. Fak. Derg., c. 19, sy. 1, ss. 0–4, 1989, doi: 10.1501/Eczfak_0000000302.
ISNAD “Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 19/1 (Haziran 1989), 0-4. https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000302.
JAMA Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-. Ankara Ecz. Fak. Derg. 1989;19:0–4.
MLA “Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, c. 19, sy. 1, 1989, ss. 0-4, doi:10.1501/Eczfak_0000000302.
Vancouver Ankara’da Satılan Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü Bölüm 2- Kuşbaşı Etlerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. Microbiological Quality Control of Meat Samples Obtained From Market in Ankara Part 2-. Ankara Ecz. Fak. Derg. 1989;19(1):0-4.

Kapsam ve Amaç

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi, açık erişim, hakemli bir dergi olup Türkçe veya İngilizce olarak farmasötik bilimler alanındaki önemli gelişmeleri içeren orijinal araştırmalar, derlemeler ve kısa bildiriler için uluslararası bir yayım ortamıdır. Bilimsel toplantılarda sunulan bildiriler supleman özel sayısı olarak dergide yayımlanabilir. Ayrıca, tüm farmasötik alandaki gelecek ve önceki ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılar ile sosyal aktiviteleri içerir.