BibTex RIS Kaynak Göster

Nişasta Kalitesinin Askorbik Asit Tabletlerinin Stabilitesi Üzerine Etkileri

Yıl 1977, Cilt: 7 Sayı: 2, 0 - 0, 01.12.1977
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226

The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*

Yıl 1977, Cilt: 7 Sayı: 2, 0 - 0, 01.12.1977
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA35SC68NC
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Enver İzgü Bu kişi benim

Necati Dikmen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1977
Gönderilme Tarihi 1 Aralık 1977
Yayımlandığı Sayı Yıl 1977 Cilt: 7 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA İzgü, E., & Dikmen, N. (1977). The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, 7(2). https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226
AMA İzgü E, Dikmen N. The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Ankara Ecz. Fak. Derg. Aralık 1977;7(2). doi:10.1501/Eczfak_0000000226
Chicago İzgü, Enver, ve Necati Dikmen. “The Effects Of the Starch Qual ı Ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 7, sy. 2 (Aralık 1977). https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226.
EndNote İzgü E, Dikmen N (01 Aralık 1977) The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 7 2
IEEE E. İzgü ve N. Dikmen, “The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”, Ankara Ecz. Fak. Derg., c. 7, sy. 2, 1977, doi: 10.1501/Eczfak_0000000226.
ISNAD İzgü, Enver - Dikmen, Necati. “The Effects Of the Starch Qual ı Ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 7/2 (Aralık 1977). https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226.
JAMA İzgü E, Dikmen N. The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Ankara Ecz. Fak. Derg. 1977;7. doi:10.1501/Eczfak_0000000226.
MLA İzgü, Enver ve Necati Dikmen. “The Effects Of the Starch Qual ı Ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, c. 7, sy. 2, 1977, doi:10.1501/Eczfak_0000000226.
Vancouver İzgü E, Dikmen N. The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Ankara Ecz. Fak. Derg. 1977;7(2).

Kapsam ve Amaç

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi, açık erişim, hakemli bir dergi olup Türkçe veya İngilizce olarak farmasötik bilimler alanındaki önemli gelişmeleri içeren orijinal araştırmalar, derlemeler ve kısa bildiriler için uluslararası bir yayım ortamıdır. Bilimsel toplantılarda sunulan bildiriler supleman özel sayısı olarak dergide yayımlanabilir. Ayrıca, tüm farmasötik alandaki gelecek ve önceki ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılar ile sosyal aktiviteleri içerir.