Ahududu Bitkisinde (Rubus idaeus L.) En Uygun Dikim Budamasının Belirlenmesi ve Bunun Vegetatif ve Generatif Gelişme Üzerine Etkisi
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Crandall, P.C. and H.A.Daubeny, 1990. Small Fruit Crop Management. Prentice Hall New Jersey, pp:157-213.
- Düzgüneş, O., T.Kesici, O.Kavuncu ve F.Gürbüz, 1987. Araştırma ve Deneme Metodları (İstatistik Metodları II). Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 1021. Ankara
- Fidan, Y., S.Ağaoğlu ve H.Çelik, 1975. Ankara şartlarında yetiştirilen muhtelif ahududu ve böğürtlen çeşitlerinin bazı özeliklerinin tespiti üzerine bir araştırma. Ankara Üniversitesi Zirat Fakültesi Dergisi. Cilt: 25: 905-917. Ankara.
- Kingston, C.M., E.M.O’Donoghue and W.Martin, 1991. Influence of cultural and harvesting methods on fruit quality of red raspberry. New Zealand Journal of Crop and Horticultural Science. Vol: 19: 95-102.
- Shoemaker, J.M., 1954. Small Fruit Culture. Mc.Graw Hill Company, Inc. New York pp:231-321.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
A. Z. Makaracı S. Çelik
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Eylül 2005
Gönderilme Tarihi
3 Kasım 2014
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2005 Cilt: 2 Sayı: 3