BibTex RIS Kaynak Göster

Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması

Yıl 2005, Cilt: 5 Sayı: 2, - , 01.06.2005

Öz

Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması

Yıl 2005, Cilt: 5 Sayı: 2, - , 01.06.2005

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Prof. Dr. Sevil Pehlivan Bu kişi benim

Arş.gör.dr. Hülya Özler Bu kişi benim

Öğr.gör. Dr. Filiz Bayrak Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2005
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 5 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Pehlivan, P. D. S., Özler, A. H., & Bayrak, Ö. D. F. (2005). Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty, 5(2).
AMA Pehlivan PDS, Özler AH, Bayrak ÖDF. Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty. Haziran 2005;5(2).
Chicago Pehlivan, Prof. Dr. Sevil, Arş.gör.dr. Hülya Özler, ve Öğr.gör. Dr. Filiz Bayrak. “Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae Ve Asteraceae (Compositae) familyalarına Ait Bazı Alerjen taksonların Polen Morfolojileri Ve Toplam Protein miktarlarının karşılaştırılması”. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty 5, sy. 2 (Haziran 2005).
EndNote Pehlivan PDS, Özler AH, Bayrak ÖDF (01 Haziran 2005) Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty 5 2
IEEE P. D. S. Pehlivan, A. H. Özler, ve Ö. D. F. Bayrak, “Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması”, Kastamonu University Journal of Forestry Faculty, c. 5, sy. 2, 2005.
ISNAD Pehlivan, Prof. Dr. Sevil vd. “Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae Ve Asteraceae (Compositae) familyalarına Ait Bazı Alerjen taksonların Polen Morfolojileri Ve Toplam Protein miktarlarının karşılaştırılması”. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty 5/2 (Haziran 2005).
JAMA Pehlivan PDS, Özler AH, Bayrak ÖDF. Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty. 2005;5.
MLA Pehlivan, Prof. Dr. Sevil vd. “Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae Ve Asteraceae (Compositae) familyalarına Ait Bazı Alerjen taksonların Polen Morfolojileri Ve Toplam Protein miktarlarının karşılaştırılması”. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty, c. 5, sy. 2, 2005.
Vancouver Pehlivan PDS, Özler AH, Bayrak ÖDF. Amaranthaceae, Chenopodiaceae, Plantaginaceae, Urticaceae ve Asteraceae (Compositae) familyalarına ait bazı alerjen taksonların polen morfolojileri ve toplam protein miktarlarının karşılaştırılması. Kastamonu University Journal of Forestry Faculty. 2005;5(2).

14178  14179       14165           14166           14167            14168