BibTex RIS Kaynak Göster

Traditional a Cheese: Afyon Tulum Cheese

Yıl 2012, Cilt: 5 Sayı: 1, 45 - 48, 01.03.2012

Öz

Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri

Yıl 2012, Cilt: 5 Sayı: 1, 45 - 48, 01.03.2012

Öz

Ülkemizde bölgesel ve geleneksel farklılıklara göre üretilen ve satışa sunulan birçok peynir çeşidimiz bulunmaktadır. Bu peynirlerimiz içerisinde geleneksel tulum peynirleri önemli yer tutmaktadır. Üretilen tulum peynirlerinin çeşitliliği; farklı üretim teknolojileri, bilgi, görgü ve tecrübeler doğrultusunda artmaktadır. Bu tulum peynirlerimizden bir tanesi de Afyon Tulum Peyniridir. Yapılan bu derlemede Geleneksel Afyon Tulum Peyniri hakkında bilgi verilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Recep Kara Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 2012 Cilt: 5 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kara, R. (2012). Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri. Kocatepe Veterinary Journal, 5(1), 45-48.
AMA Kara R. Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri. kvj. Mart 2012;5(1):45-48.
Chicago Kara, Recep. “Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri”. Kocatepe Veterinary Journal 5, sy. 1 (Mart 2012): 45-48.
EndNote Kara R (01 Mart 2012) Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri. Kocatepe Veterinary Journal 5 1 45–48.
IEEE R. Kara, “Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri”, kvj, c. 5, sy. 1, ss. 45–48, 2012.
ISNAD Kara, Recep. “Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri”. Kocatepe Veterinary Journal 5/1 (Mart 2012), 45-48.
JAMA Kara R. Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri. kvj. 2012;5:45–48.
MLA Kara, Recep. “Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri”. Kocatepe Veterinary Journal, c. 5, sy. 1, 2012, ss. 45-48.
Vancouver Kara R. Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peyniri. kvj. 2012;5(1):45-8.

13520    13521       13522   1352314104

14105         14106        14107       14108