APA |
Ak, K., İleri, İ. K., Özkoca, A., Moğolkoç, H. (1994). (Effects of the addition of different egg yolk amountsto skimmilk extenders on post-thaw spermatological characteristics). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, 34(3-4), 1-8. |
|
AMA |
Ak K, İleri İK, Özkoca A, Moğolkoç H. (Effects of the addition of different egg yolk amountsto skimmilk extenders on post-thaw spermatological characteristics). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. Aralık 1994;34(3-4):1-8. |
|
Chicago |
Ak, Kemal, İ. Kamuran İleri, Adnan Özkoca, ve Haluk Moğolkoç. “(Effects of the Addition of Different Egg Yolk Amountsto Skimmilk Extenders on Post-Thaw Spermatological Characteristics)”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 34, sy. 3-4 (Aralık 1994): 1-8. |
|
EndNote |
Ak K, İleri İK, Özkoca A, Moğolkoç H (01 Aralık 1994) (Effects of the addition of different egg yolk amountsto skimmilk extenders on post-thaw spermatological characteristics). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 34 3-4 1–8. |
|
IEEE |
K. Ak, İ. K. İleri, A. Özkoca, ve H. Moğolkoç, “(Effects of the addition of different egg yolk amountsto skimmilk extenders on post-thaw spermatological characteristics)”, Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 34, sy. 3-4, ss. 1–8, 1994. |
|
ISNAD |
Ak, Kemal vd. “(Effects of the Addition of Different Egg Yolk Amountsto Skimmilk Extenders on Post-Thaw Spermatological Characteristics)”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 34/3-4 (Aralık 1994), 1-8. |
|
JAMA |
Ak K, İleri İK, Özkoca A, Moğolkoç H. (Effects of the addition of different egg yolk amountsto skimmilk extenders on post-thaw spermatological characteristics). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. 1994;34:1–8. |
|
MLA |
Ak, Kemal vd. “(Effects of the Addition of Different Egg Yolk Amountsto Skimmilk Extenders on Post-Thaw Spermatological Characteristics)”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 34, sy. 3-4, 1994, ss. 1-8. |
|
Vancouver |
Ak K, İleri İK, Özkoca A, Moğolkoç H. (Effects of the addition of different egg yolk amountsto skimmilk extenders on post-thaw spermatological characteristics). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. 1994;34(3-4):1-8. |
|