Börülce, fiziksel özellikler, genotip, teknolojik özellikler, tohum ve bakla karakterizasyonu
Cowpea, genotype, physical characteristics, technological characteristics, seed and pod characterization
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Ziraat |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar |
|
Destekleyen Kurum | - |
Proje Numarası | - |
Teşekkür | Çalışmada kullanılan tescilli çeşitlerin teminde yardımlarını esirgemeyen Prof. Dr. Hatice BOZOĞLU ve Prof. Dr. Erkut PEKŞEN'e teşekkür ederiz. |
Yayımlanma Tarihi | 31 Aralık 2021 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2021 Cilt: 12 Sayı: Ek (Suppl.) 1 |
Dergimiz birçok dizin tarafından indekslenmekte ve ayrıca indekslenmek üzere incelenmeye alınmış bulunmaktadır.