Kısa Bildiri
BibTex RIS Kaynak Göster

TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara)

Yıl 2010, Sayı: 12, 1 - 3, 30.04.2010

Öz

Toprak Mülkiyeti Sempozyumu, 1978 Toprak Reformu Kongresi ile bundan çeyrek yüzyıl sonra yapılan 2005 Toprak Reformu Kongresi‘nin birikimleri üzerine, ama bunlardan farklı olarak toprakta mülkiyet sorununa odaklanmış ilk büyük ulusal toplantıdır. Üniversite, meslek odaları, sendika ve derneklerden oluşan toplam 17 kuruluşun ortak etkinliği olan Sempozyum‘un açılış bildirisi Sn. Muzaffer İlhan ERDOST tarafından sunulmuş, toplantı 10. Cumhurbaşkanı Sn. Ahmet Necdet SEZER‘in katılımıyla da onurlandırılmıştır.

Kaynakça

  • TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara)
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Kamu Yönetimi
Bölüm Bildiri
Yazarlar

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Nisan 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 2010 Sayı: 12

Kaynak Göster

APA Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık, A. İ. B. Ü. B. T. S. . G. Ü. M. F. Ş. V. B. P. B. . G. Ü. T. K. M. Y. K. Ç. V. O. S. A. D. O. M. (2010). TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara). Memleket Siyaset Yönetim, 5(12), 1-3.
AMA Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık AİBÜBTSGÜMFŞVBPBGÜTKMYKÇVOSADOM. TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara). Memleket Siyaset Yönetim. Nisan 2010;5(12):1-3.
Chicago Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık. “TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara)”. Memleket Siyaset Yönetim 5, sy. 12 (Nisan 2010): 1-3.
EndNote Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık AİBÜBTSGÜMFŞVBPBGÜTKMYKÇVOSADOM (01 Nisan 2010) TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara). Memleket Siyaset Yönetim 5 12 1–3.
IEEE A. İ. B. Ü. B. T. S. . G. Ü. M. F. Ş. V. B. P. B. . G. Ü. T. K. M. Y. K. Ç. V. O. S. A. D. O. M. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık, “TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara)”, Memleket Siyaset Yönetim, c. 5, sy. 12, ss. 1–3, 2010.
ISNAD Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık. “TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara)”. Memleket Siyaset Yönetim 5/12 (Nisan 2010), 1-3.
JAMA Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık AİBÜBTSGÜMFŞVBPBGÜTKMYKÇVOSADOM. TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara). Memleket Siyaset Yönetim. 2010;5:1–3.
MLA Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık. “TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara)”. Memleket Siyaset Yönetim, c. 5, sy. 12, 2010, ss. 1-3.
Vancouver Abant İzzet Baysal Üniversitesi Birleşik Taşımacılık Sendikası Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği Odtü Mimarlık AİBÜBTSGÜMFŞVBPBGÜTKMYKÇVOSADOM. TOPRAK MÜLKİYETİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRİSİ (17-18 ARALIK 2009, Ankara). Memleket Siyaset Yönetim. 2010;5(12):1-3.