BibTex RIS Kaynak Göster

Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci

Yıl 2003, Sayı: 11, 25 - 37, 01.12.2003
https://izlik.org/JA43NG86WA

Öz

Yaylı çalgı eğitiminin bir boyutu olarak, viyolonsel eğitiminde psikomotor becerilerin yeri, önemi ve kapsamı sistem ve süreç yaklaşımına göre öğrenme kuramlarıyla doğrudan ilgilidir. Bu çalışma, viyolonsel eğitimini öğrenme kuramlarına göre örneklerle ele almış ve viyolonsel öğretim programı sürecini bir sistem bütünlüğü içinde dikey ve yatay organizasyon şeması şeklinde ele alarak, program geliştirme yaklaşımına göre öneriler getirmiştir.

Cello Education as a String Musical Instrument and Process of Cello Teaching Program According to the Theories of Learning

Yıl 2003, Sayı: 11, 25 - 37, 01.12.2003
https://izlik.org/JA43NG86WA

Öz

The place, importance and content of pyscho-motor skills in cello education as an extension of string musical instrument education are directly related to theories of learning according to system and process approach. This study deals with cello education with examples according to theories of learning and presents cello teaching program as a schema of vertical and horizontal organization within systematic integrity and it also gives examples according to curriculum development approach.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA53FE75HY
Yazarlar

Gürsan Saraç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2003
IZ https://izlik.org/JA43NG86WA
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Sayı: 11

Kaynak Göster

APA Saraç, G. (2003). Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci. Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 11, 25-37. https://izlik.org/JA43NG86WA
AMA 1.Saraç G. Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci. İLKE. 2003;(11):25-37. https://izlik.org/JA43NG86WA
Chicago Saraç, Gürsan. 2003. “Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci”. Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, sy 11: 25-37. https://izlik.org/JA43NG86WA.
EndNote Saraç G (01 Aralık 2003) Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci. Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 11 25–37.
IEEE [1]G. Saraç, “Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci”, İLKE, sy 11, ss. 25–37, Ara. 2003, [çevrimiçi]. Erişim adresi: https://izlik.org/JA43NG86WA
ISNAD Saraç, Gürsan. “Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci”. Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi. 11 (01 Aralık 2003): 25-37. https://izlik.org/JA43NG86WA.
JAMA 1.Saraç G. Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci. İLKE. 2003;:25–37.
MLA Saraç, Gürsan. “Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci”. Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, sy 11, Aralık 2003, ss. 25-37, https://izlik.org/JA43NG86WA.
Vancouver 1.Gürsan Saraç. Öğrenme Kuramlarına Göre Bir Yaylı Çalgı Olarak Viyolonsel Eğitimi Ve Viyolonsel Öğretim Programı Süreci. İLKE [Internet]. 01 Aralık 2003;(11):25-37. Erişim adresi: https://izlik.org/JA43NG86WA