BibTex RIS Kaynak Göster

Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler

Yıl 2013, Lokman Hekim Journal 2013; Supplement, 13 - 13, 01.09.2013

Öz

Kırmızı biber, acı ve uyarıcı etkisi nedeniyle baharatlar içinde önemli bir yer alır. Bu çalışmada yüzyıllardır baharat olarak birçok ülkede ve ülkemizde tüketilen kırmızı biberin sağlık üzerine etkileri incelenmiştir. Diğer taraftan medyada geniş bir şekilde yer alan zayıflatıcı etkisine de değinilecektir

A Study on Red Pepper and Appreciations

Yıl 2013, Lokman Hekim Journal 2013; Supplement, 13 - 13, 01.09.2013

Öz

Red pepper is one of the most important spices by having pungency and stimulant effects on flavor. In this paper, red pepper has been investigated from the point of effects on health in our country and also other countries as a spice for the centuries. On the otherhand its weakening effect of will be mentioned nowadays in newspapers, TV and internet

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Öztan Usmanbaş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2013
Yayımlandığı Sayı Yıl 2013 Lokman Hekim Journal 2013; Supplement

Kaynak Göster

APA Usmanbaş, Ö. (2013). Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi Ve Folklorik Tıp Dergisi13-13.
AMA Usmanbaş Ö. Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. Published online 01 Eylül 2013:13-13.
Chicago Usmanbaş, Öztan. “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma Ve Değerlendirmeler”. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi Ve Folklorik Tıp Dergisi, Eylül (Eylül 2013), 13-13.
EndNote Usmanbaş Ö (01 Eylül 2013) Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi 13–13.
IEEE Ö. Usmanbaş, “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler”, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi, ss. 13–13, Eylül 2013.
ISNAD Usmanbaş, Öztan. “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma Ve Değerlendirmeler”. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. Eylül 2013. 13-13.
JAMA Usmanbaş Ö. Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. 2013;:13–13.
MLA Usmanbaş, Öztan. “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma Ve Değerlendirmeler”. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi Ve Folklorik Tıp Dergisi, 2013, ss. 13-13.
Vancouver Usmanbaş Ö. Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. 2013:13-.
Creative Commons Lisansı
                                                                            Bu Dergi Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License ile lisanslanmıştır.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin süreli bilimsel yayınıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.  Makalelerin sorumlulukları yazarlara aittir 

Kapak 

Ayşegül Tuğuz

İlter Uzel’inDioskorides ve Öğrencisi adlı eserinden 

Adres

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik  Anabilim Dalı Çiftlikköy Kampüsü

Yenişehir/ Mersin