BibTex RIS Kaynak Göster

Üniversite Öğrencilerinin Üniversiteden Beklentileri ve Bölüm Memnuniyeti Araştırması: Atatürk Üniversitesi Örneği

Yıl 2012, Cilt: 4 Sayı: 1, 1 - 11, 01.06.2012

Öz

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ

Yıl 2012, Cilt: 4 Sayı: 1, 1 - 11, 01.06.2012

Öz

Üniversite öğrencilerinin beklentilerini anlamak ve onlara cevap vermek çok önemlidir. Üniversiteler, kuruldukları bölgelerin kalkınmalarını gerçekleştirmede itici güç olma misyonunu üstlenmelerinin yanı sıra, evrensel amaçları doğrultusunda sadece bulundukları yörede yaşayanlara hitap etmemekte, ülkenin dört bir yanından, hatta yurt dışından gelenlere de kucak açmaktadırlar. Üniversitede lisans düzeyinde eğitim gören öğrencilerin farklı konulardaki beklentilerini saptamak, bölüm ve sınıf bazında beklenti değişimlerini incelemek amacıyla Atatürk Üniversitesinde anket çalışması yapılmıştır. Çalışmada Atatürk Üniversitesi’nde okumakta olan öğrencilerin, üniversiteden ve bölümlerinden beklentileri analiz edilmiştir

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Abdullah Naralan Bu kişi benim

Salih Serkan Kaleli Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 2012 Cilt: 4 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Naralan, A., & Kaleli, S. S. (2012). ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Organizasyon Ve Yönetim Bilimleri Dergisi, 4(1), 1-11.
AMA Naralan A, Kaleli SS. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi. Haziran 2012;4(1):1-11.
Chicago Naralan, Abdullah, ve Salih Serkan Kaleli. “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”. Organizasyon Ve Yönetim Bilimleri Dergisi 4, sy. 1 (Haziran 2012): 1-11.
EndNote Naralan A, Kaleli SS (01 Haziran 2012) ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi 4 1 1–11.
IEEE A. Naralan ve S. S. Kaleli, “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”, Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi, c. 4, sy. 1, ss. 1–11, 2012.
ISNAD Naralan, Abdullah - Kaleli, Salih Serkan. “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”. Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi 4/1 (Haziran 2012), 1-11.
JAMA Naralan A, Kaleli SS. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi. 2012;4:1–11.
MLA Naralan, Abdullah ve Salih Serkan Kaleli. “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”. Organizasyon Ve Yönetim Bilimleri Dergisi, c. 4, sy. 1, 2012, ss. 1-11.
Vancouver Naralan A, Kaleli SS. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ VE BÖLÜM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi. 2012;4(1):1-11.