BibTex RIS Kaynak Göster

SOME PHYSICAL AND CHEMICAL PROPERTIES OF DIFFERENT AGRICULTURAL WASTES

Yıl 1995, Cilt: 1 Sayı: 3, 169 - 172, 01.03.1995

Öz

Some physical and chemical properties of tobacco dust, grape marc and mushroom compost, which contain high organic matter, were as plant growth medium investigated. According to research results, the some physical properties of all wastes were found insufficient, although, nutrient contents were found very high.

FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

Yıl 1995, Cilt: 1 Sayı: 3, 169 - 172, 01.03.1995

Öz

Bu çalışmada, tütün tozu, üzüm cibresi ve mantar kompostu gibi organik madde kapsamları yüksek olan bazı işletme atıklarının, bitki yetiştirme ortamı açısından önemli bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri araştırılmıştır. Araştırmadan elde edilen sonuçlara göre, bütün materyallerin bazı fiziksel özellikleri yetersiz bulunurken, besin maddesi kapsamları son derece yüksek olarak tesbit edilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makale
Yazarlar

Abdullah Baran Bu kişi benim

Gökhan Çaycı Bu kişi benim

Ali İnal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Baran, A. ., Çaycı, G. ., & İnal, A. . (1995). FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, 1(3), 169-172.
AMA Baran A, Çaycı G, İnal A. FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. Mart 1995;1(3):169-172.
Chicago Baran, Abdullah, Gökhan Çaycı, ve Ali İnal. “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 1, sy. 3 (Mart 1995): 169-72.
EndNote Baran A, Çaycı G, İnal A (01 Mart 1995) FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 1 3 169–172.
IEEE A. . Baran, G. . Çaycı, ve A. . İnal, “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, c. 1, sy. 3, ss. 169–172, 1995.
ISNAD Baran, Abdullah vd. “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 1/3 (Mart 1995), 169-172.
JAMA Baran A, Çaycı G, İnal A. FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. 1995;1:169–172.
MLA Baran, Abdullah vd. “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, c. 1, sy. 3, 1995, ss. 169-72.
Vancouver Baran A, Çaycı G, İnal A. FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. 1995;1(3):169-72.





Creative Commons Lisansı
Bu dergi Creative Commons Al 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.