BibTex RIS Kaynak Göster

THE MANAGEMENT OF THE SPORTS ORGANİZATIONS THE SPORTS

Yıl 1998, Cilt: 4 Sayı: 4, 1 - , 01.02.1998

Öz

Sports facilities are the places where sports activities are done, services rendered to athletes and those who like sports activities. Sports facilities of Yükseliş Collage was activated with the permission of governership of Ankara andprovince local directorate, published on 28 May 1986 in official newpaper numbered 19120. Yükseliş Collage sport facilities constructed up in Söğütözü. Facilities has an olympic swimming pool, tennis courts, ice skating area, basketball, volleyball, hentball areas, nine exercises places, two saunas, an aerobic saloon, carpeted area and waterball tools. İn addition, diving courses and ambulancing courses are offered. Ali thes facilities are used in the frame wank of a program whjch requines somefee. Administration of Yükseliş Collage Sports facilities includes general directorate of facilities, offıce manager, water sports manager, sports manager and administrative personal and branch trainer.

SPOR TESİSLERİNİN İŞLETMESİ ANKARA ÖZEL YÜKSELİŞ KOLEJİ SPOR

Yıl 1998, Cilt: 4 Sayı: 4, 1 - , 01.02.1998

Öz

Spor tesisleri, spor faaliyetlerinin yapıldığı, sporcuya ve spor severe hizmet sunan mekanlardır. 28 Mayıs 1986 tarih ve 19120 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla Ankara Valiliği ve İl Bölge Müdürlüğü'nün izniyle 15 Haziran 1991 yılında Yükseliş Koleji Spor tesisleri faaliyete geçmiştir. Ankara Söğüt özü mevkiinde hizmet veren Yükseliş Koleji Spor tesisleri 60.000 m2 kapalı olmak üzere 63.000 m- alanda inşa edilmiştir. Olimpik yüzme havuzu, alt ve üst salon içinde tenis kortu, bu pateni sahası, basketbol, voleybol, hentbol ve dokuz adet antrenman potası olan kapalı salon, iki adet sauna, bir adet kondisyon ve aerobik salonu, halı sahası ve su topu takımları, dalgıçlık ve cankurtaran kursları ve diğer spor dallarında ücretli belirlenmiş programlar dahilinde profesyonel anlayış içinde hizmet sunulmaktadır. Yükseliş Koleji Spor tesisleri Yönetim sistemi, tesisler genel müdürü, ön büro müdürü, su sporları genel müdürü, spor müdürü ve idari personel ve branş antrenörleri ile spor severlere ve sporculara hizmet vermekteler.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mehmet Güçlü Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1998
Gönderilme Tarihi 1 Ağustos 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 4 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Güçlü, M. (1998). SPOR TESİSLERİNİN İŞLETMESİ ANKARA ÖZEL YÜKSELİŞ KOLEJİ SPOR. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 4(4), 1.