TÜKETİCİLERİN MARKAYA İLİŞKİN HEDONİK VE RASYONEL ALGILAMALARININ MARKA DEĞERİ BOYUTLARINA ETKİSİ
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- AAKER, D.A., (1991). Managing Brand Equity: Capitalizing on the Value of a Brand Name, Free Press, New York.
- AAKER, D.A., (1995). Strategic Market Management, John Wiley&Sons Inc., New York.
- AAKER, D.A. (1996). Measuring Brand Equity Across Products and Markets, California Management Review, Vol. 38 No. 3, Sp. 102-120.
- ALKİBAY, S. (2005). Profesyonel Spor Kulüplerinin Taraftar İlişkileri Yoluyla Marka Değeri Yaratmaları Üzerine Bir Araştırma, H.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Sayı:23, No:1, s.83-108.
- ALTUNIŞIK R. ve L. Çallı, (2004). Plansız Alışveriş (Impulse Buying) ve Hazcı Tüketim Davranışları Üzerine Bir Araştırma: Satınalma Karar Sürecinde Bilgi Kullanımı, 3.Ulusal Bilgi Ekonomi ve Yönetim Kongresi, Eskişehir.
- ANTONIDES, G. ve W.F. Van Raaij, (1998). Consumer Behaviour: A European Perspective, John Wiley & Sons, New York.
- ATILGAN, E., S. Aksoy ve S. Akıncı, (2005). Determinants of the Brand Equity. A Verification Approach in the Beverage Industry in Turkey, Marketing Intelligence and Planning, Vol: 23, No:3, s.237-248.
- BABACAN, M., (2001). Hedonik Tüketim ve Özel Günler Alışverişlerine Yansıması, 6.Ulusal Pazarlama Kongresi Bildiri Kitabı, Erzurum, s.97-106.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Aysel Erciş
Bu kişi benim
Şükrü Yapraklı
Bu kişi benim
Polat Can
Bu kişi benim
M. Kemal Yılmaz
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Aralık 2011
Gönderilme Tarihi
-
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2011 Cilt: 4 Sayı: 8