2008 KÜRESEL KRİZİNİN KOBİ’LERDE YARATTIĞI ETKİLER VE KRİZ YÖNETİMİ: GÖLLER BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Alıç, A., B., Akboğa, B., , Aslan, A., Kayabaşı, G., Küresel Krizin KOBİ’lerin İhracatına Etkileri ve Kriz Yönetimi, XII. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi, Ege Üniversitesi, İzmir, 7-8 Mayıs 2009.
- Ateş, K., “Amerika Birleşik Devletlerinde Mortgage Uygulamasında Vergi”, Vergi Dünyası Dergisi, Sayı:285, s.50-53, Mayıs 2005.
- Aydoğan, K., Çapoğlu, G., Bankacılık Sisteminde Etkinlik ve Verimlilik Uluslararası Bir Karşılaştırma., Milli Prodüktivite Merkezi Yayınları, Yayın No:397, 1989.
- Bal, H., “Güneydoğu Asya Ülkeleri, Dış Borç Krizi ve Gelişmekte Olan Ülkeler”, Ekonomi Başak Dergisi, Yıl:22, Sayı:101, s.98-105, Eylül/Ekim 1998.
- BDDK, Bankacılık Sektörü Yeniden Yapılandırma Programı: Gelişme Raporu http://www.bddk.org.tr/turkce/yayinlar raporlar/rapor/yapilandirma programi/BSYYP_GR_0602.doc, 6 Şubat 2002, 03.05.2010. ve
- Coşkun, Y., S., Balatan, Z., , Küresel Mali Krizin Bankacılık Sektörüne Etkisi Ve Türk Bankacılık Sektörünün Veri Zarflama Analizi İle Bilançoya Dayalı Mali Etkinlik Analizi, XII. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi, Ege Üniversitesi, İzmir, 7-8 Mayıs 2009
- Dünya Bankası, Global Economic Prospects, 2009.
- Erdoğan, B., Gelişmekte Olan Ülkelerde Finansal Krizler ve FinansalKriz Modelleri, Yüksek Lisans Tezi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kahramanmaraş, 80 s., 2006.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Meltem Karaatlı
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Aralık 2009
Gönderilme Tarihi
1 Aralık 2009
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2009 Sayı: 10
