Kariyerde Kuşak vs Toprak: Kariyer Algısında Doğulan Coğrafi Konum ve Kuşağın Etkisi
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Adıgüzel, O. (2009), Shein’ın Kariyer Çapaları Perspektifinde Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF Öğrencilerinin Kariyer Değerlerine İlişkin Bir Araştırma, Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 14(2): 277-292.
- Aytaç, S, (2005), Çalışma Yaşamında Kariyer Yönetimi Planlaması Gelişimi ve Sorunları, Ezgi Kitapevi, Bursa.
- Baruch, Y. ve Rosenstein, E. (1992), Human Resource Management in Israeli Firms: Planning and Managing Careers in High-Technology Organizations, The International Journal of Human Resource Management, 3(3): 477-495.
- Barutçugil, İ. (2004), İnsan Kaynakları Yönetimi, Kariyer Yayıncılık, İstanbul.
- Batur, H. Z. (2014), Schein’ın Kariyer Değerleri Perspektifinde Öğrencilerin Kariyer Tercihlerini Etkileyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma: Isparta İli Fen Lisesi Statüsündeki Okullar Örneği, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi, Isparta.
- Bayraktaroğlu, S.(2006), İnsan Kaynakları Yönetimi, Gazi Kitabevi, Sakarya.
- Bayram, C. (2008), Kariyer Planlama Ve Yönetimi. 1. Baskı, Kumsaati Yayıncılık, İstanbul.
- Bozkurt, S. ve Çerik, Ş. (2010), Çalışanların Örgütsel Sosyalizasyon ve Kariyer Çapalarına Yönelik Algılamaları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi ve Banka Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma, Erciyes Üniversitesi İİBF Dergisi, 35; 77-97.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Umut Can Öztürk
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Kasım 2017
Gönderilme Tarihi
-
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2017 Cilt: 5 Sayı: 5