Abstract
Scientific researches on health with food
additives have focused more on flavoring compounds, colors and preservatives.
The literature has been searched and the scientific researches made in this subject
have been compiled.
Key Words: Food, Additives,Nutrition
Özet
Gıda
katkı maddeleri ile sağlık üzerine yapılan bilimsel araştırmalar daha çok
lezzet arttırıcı renklendiriciler ve koruyucular üzerine odaklanmıştır.
Literatür taranarak bu konuda yapılan bilimsel araştırmalar derlenmiştir.
Anahtar
Kelimeler: Gıda, Katkı maddesi, Beslenme
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Sağlık Kurumları Yönetimi |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 4 Ocak 2018 |
Gönderilme Tarihi | 20 Aralık 2017 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2017 |
SMJ'de yayınlanan makaleler, Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı kapsamında lisanslanır