BibTex RIS Kaynak Göster

IMPORTANCE OF MENU PLANNING AND THE KEY POINTS FOR MANAGERS TO CONSIDER IN THIS PROCESS: AN EMPIRICAL INVESTIGATION IN KOCAELI

Yıl 2004, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.06.2004

Öz

YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÖNÜ PLANLAMASININ ÖNEMİ VE BU SÜREÇTE YÖNETİCİLERİN DİKKAT ETMESİGEREKEN KONULAR: KOCAELİ'NDE BİR ALAN ARAŞTIRMASI

Yıl 2004, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.06.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Mehmet Sarıışık Bu kişi benim

Gülçin Özleyen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 1 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Sarıışık, M., & Özleyen, G. (2004). YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÖNÜ PLANLAMASININ ÖNEMİ VE BU SÜREÇTE YÖNETİCİLERİN DİKKAT ETMESİGEREKEN KONULAR: KOCAELİ’NDE BİR ALAN ARAŞTIRMASI. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 1(2).

Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel and Hotel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
26935
Dergimiz EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim,  DRJI, Research Bible, SOBİAD ve ASOS tarafından indekslenmektedir.