Kitap İncelemesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Food Philosophy

Yıl 2024, Cilt: 4 Sayı: 1, 121 - 125, 12.07.2024

Öz

Editor: Assoc. Prof. Dr. Murat Doğan,
Gıda Felsefesi
İstanbul, Nobel Akademik Yayıncılık, 2021, 384 p.
ISBN: 978-625-439-576-5

Kaynakça

  • ANDERSON, E. N. (2014). Everyone eats: Understanding food and culture. NYU Press.
  • DOĞAN, M. (2021). Gıda Felsefesine Giriş. Gıda Felsefesi.
  • KAPLAN, D. M. (2019). Food philosophy: An introduction. Columbia University Press.
  • LAWLESS, K. (2018). Formerly known as food: How the industrial food system is changing our minds, bodies, and culture. St. Martin's Press.
  • TELFER, E. (2012). Food for thought: Philosophy and food. Routledge.

Gıda Felsefesi

Yıl 2024, Cilt: 4 Sayı: 1, 121 - 125, 12.07.2024

Öz

Editör: Doç. Dr. Murat Doğan,
Gıda Felsefesi
İstanbul, Nobel Akademik Yayıncılık, 2021, 384 s.
ISBN: 978-625-439-576-5

Kaynakça

  • ANDERSON, E. N. (2014). Everyone eats: Understanding food and culture. NYU Press.
  • DOĞAN, M. (2021). Gıda Felsefesine Giriş. Gıda Felsefesi.
  • KAPLAN, D. M. (2019). Food philosophy: An introduction. Columbia University Press.
  • LAWLESS, K. (2018). Formerly known as food: How the industrial food system is changing our minds, bodies, and culture. St. Martin's Press.
  • TELFER, E. (2012). Food for thought: Philosophy and food. Routledge.
Toplam 5 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Gastronomi
Bölüm Kitap İncelemeleri
Yazarlar

Emre Turan 0009-0006-2386-9173

Erken Görünüm Tarihi 10 Temmuz 2024
Yayımlanma Tarihi 12 Temmuz 2024
Gönderilme Tarihi 30 Haziran 2024
Kabul Tarihi 5 Temmuz 2024
Yayımlandığı Sayı Yıl 2024 Cilt: 4 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Turan, E. (2024). Gıda Felsefesi. ART/Icle: Sanat Ve Tasarım Dergisi, 4(1), 121-125.

ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi

ISSN: 2718-1057
e-ISSN: 2791-7665