BibTex RIS Kaynak Göster

Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme)

Yıl 2004, Sayı: 18, - , 01.07.2004

Öz

Yıl 2004, Sayı: 18, - , 01.07.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Fikret Türkmen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Sayı: 18

Kaynak Göster

APA Türkmen, F. (2004). Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme). Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi(18).
AMA Türkmen F. Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme). Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. Temmuz 2004;(18).
Chicago Türkmen, Fikret. “Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme)”. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi, sy. 18 (Temmuz 2004).
EndNote Türkmen F (01 Temmuz 2004) Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme). Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi 18
IEEE F. Türkmen, “Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme)”, Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, sy. 18, Temmuz 2004.
ISNAD Türkmen, Fikret. “Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme)”. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi 18 (Temmuz 2004).
JAMA Türkmen F. Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme). Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. 2004.
MLA Türkmen, Fikret. “Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme)”. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi, sy. 18, 2004.
Vancouver Türkmen F. Tatar Destanı Çora Batır’ın Buryatlar Arasındaki Varyantları Üzerine ( Altay Kavimleri Arasındaki Kültürel Etkileşim Üzerine Bir Deneme). Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. 2004(18).