Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kapsamında TFF, FIFA ve UEFA Projelerinin İncelenmesi
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Abdioğlu, H. (2007). İşletmelerde Kurumsal Yönetim Anlayışı Kapsamında İç Denetimin Rolü ve İMKB-100 Örneği. (Doktora tezi). İstanbul: Marmara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü.
- Açıkgöz, S., ve Edin, İ. (2018). Kaosun Örgütsel Değişim Üzerindeki Etkisi: Profesyonel Kulüpler Üzerine Bir Ararştırma. Spor ve Performans Araştırmaları Dergisi, 9(1), 1-17.
- Altınordu haberler, (2021). Sosyal Sorumluluk kapsamında yapılan haberler. https://www.altinordu.org.tr/Haber. Erişim tarihi: 06.07.2021.
- Altunışık, R., Coşkun, R., Bayraktaroğlu, S. ve Yıldırım, E. (2012). Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri SPSS Uygulamalı (7. Baskı). Sakarya: Sakarya Yayıncılık
- Apaydın, F. (2007). Örgütlerde Kurumsallaşma ve Adaptif Yeteneklerin Pazarlama Eylemlerine ve Örgütsel Performansına Etkileri. Gebze: Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sosyal Bilimleri Enstitüsü.
- Apaydın, F. (2008). Kurumsallaşmanın Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Performansına Etkisi. ZKÜ Sosyal Bilimler Dergisi, 121-145. Aydın, A. (2018). Aile Şirketlerinde Değişim ve Kurumsallaşma. İstanbul: Ceres yayınları.
- Bakan, İ., Doğan, İ. F., Koçdemir, M. & Oğuz, M. (2018). Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Kurumsal İmaj ve İş Tatmini İlişkisi. Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi, 5(12), 205-226. Retrieved from https://dergipark.org.tr/tr
- Beingsports. (2021). TFF'ye 3. Yıldız. https://tr.beinsports.com/haber/tffye-3-yildiz. Erişim tarihi: 08.08.2021.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
Beden Sosyolojisi
Bölüm
Araştırma Notu
Yazarlar
Hcı Şükrü Taştan
*
Bu kişi benim
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
31 Aralık 2021
Gönderilme Tarihi
15 Haziran 2021
Kabul Tarihi
18 Ekim 2021
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2021 Cilt: 2 Sayı: 3