3. Jesiolowski, R., 2000, Technical and commercial
considerations.In Design and Technology of Packaging
Decoration for Consumer Market, (Ed. By:G.A.Giles).John
Wiley& Sons,USA
4. McKinlay, A.H.,1997, Distrubition packaging, In The Wiley
Encylopedia of Packaging, (Ed by: A. Brody, L. Aoran, K. S
Marsh), John Wiley& Sons, New York.307-311
5. Ott,D.,1988, Trends in Food Packaging, Journal of Home
Economics.Fall :36-42
6. Özgen,L., 2004, Tüketicilerin Besin Etiketi Okuma Alışkanlıkları,
Beslenme Etiketi ve Ambalaj Tercihleri ile İlişkili Faktörler, Gazi
Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Aile Ekonomisi ve
Beslenme Eğitimi Bilim Dalı. (Basılmamış Doktora Tezi)
7. Rosenbald-Wallin,E.,1985, User-oriented product development
applied to functional clothing design, Applied Ergonomics,
16(4):279-287
8. Ufuk, H., 2002, Engellilerin İhtiyaç ve Sorunlarının Tüketim Er
gonomisi Açısından İncelenmesi, Verimlilik Dergisi, 4:109-122
9. Voorbij, A. I. M., Steenberks, L. P. A., 2002, The twisting force
of aged consumers when opening a jar. Applied Ergonomics,
33:105-109
10. Winder, B., 2002, Food and drink packaging, Who is
complaining and who should be Complaining, Applied
Ergonomics, 33:433-438
3. Jesiolowski, R., 2000, Technical and commercial
considerations.In Design and Technology of Packaging
Decoration for Consumer Market, (Ed. By:G.A.Giles).John
Wiley& Sons,USA
4. McKinlay, A.H.,1997, Distrubition packaging, In The Wiley
Encylopedia of Packaging, (Ed by: A. Brody, L. Aoran, K. S
Marsh), John Wiley& Sons, New York.307-311
5. Ott,D.,1988, Trends in Food Packaging, Journal of Home
Economics.Fall :36-42
6. Özgen,L., 2004, Tüketicilerin Besin Etiketi Okuma Alışkanlıkları,
Beslenme Etiketi ve Ambalaj Tercihleri ile İlişkili Faktörler, Gazi
Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Aile Ekonomisi ve
Beslenme Eğitimi Bilim Dalı. (Basılmamış Doktora Tezi)
7. Rosenbald-Wallin,E.,1985, User-oriented product development
applied to functional clothing design, Applied Ergonomics,
16(4):279-287
8. Ufuk, H., 2002, Engellilerin İhtiyaç ve Sorunlarının Tüketim Er
gonomisi Açısından İncelenmesi, Verimlilik Dergisi, 4:109-122
9. Voorbij, A. I. M., Steenberks, L. P. A., 2002, The twisting force
of aged consumers when opening a jar. Applied Ergonomics,
33:105-109
10. Winder, B., 2002, Food and drink packaging, Who is
complaining and who should be Complaining, Applied
Ergonomics, 33:433-438