| APA |
Akkaya, L., Alişarlı, M., Kara, R., Telli, R. (2007). Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 18(1), 1-5.
|
|
| AMA |
Akkaya L, Alişarlı M, Kara R, Telli R. Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. Mart 2007;18(1):1-5.
|
|
| Chicago |
Akkaya, Levent, Mustafa Alişarlı, Recep Kara, ve Raziye Telli. “Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18, sy. 1 (Mart 2007): 1-5.
|
|
| EndNote |
Akkaya L, Alişarlı M, Kara R, Telli R (01 Mart 2007) Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 1 1–5.
|
|
| IEEE |
L. Akkaya, M. Alişarlı, R. Kara, ve R. Telli, “Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi”, YYU Vet Fak Derg, c. 18, sy. 1, ss. 1–5, 2007.
|
|
| ISNAD |
Akkaya, Levent vd. “Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18/1 (Mart2007), 1-5.
|
|
| JAMA |
Akkaya L, Alişarlı M, Kara R, Telli R. Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 2007;18:1–5.
|
|
| MLA |
Akkaya, Levent vd. “Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 18, sy. 1, 2007, ss. 1-5.
|
|
| Vancouver |
Akkaya L, Alişarlı M, Kara R, Telli R. Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Peynirlerde E. coli O157:H7 Varlığının Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 2007;18(1):1-5.
|
|