BibTex RIS Kaynak Göster

Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi

Yıl 2003, Cilt: 14 Sayı: 2, 26 - 29, 01.06.2003

Öz

Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi

Yıl 2003, Cilt: 14 Sayı: 2, 26 - 29, 01.06.2003

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

A. Can Bu kişi benim

N. Denek Bu kişi benim

K. Yazgan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 14 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Can, A., Denek, N., & Yazgan, K. (2003). Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14(2), 26-29.
AMA Can A, Denek N, Yazgan K. Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2003;14(2):26-29.
Chicago Can, A., N. Denek, ve K. Yazgan. “Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 14, sy. 2 (Haziran 2003): 26-29.
EndNote Can A, Denek N, Yazgan K (01 Haziran 2003) Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 14 2 26–29.
IEEE A. Can, N. Denek, ve K. Yazgan, “Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi”, YYU Vet Fak Derg, c. 14, sy. 2, ss. 26–29, 2003.
ISNAD Can, A. vd. “Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 14/2 (Haziran 2003), 26-29.
JAMA Can A, Denek N, Yazgan K. Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2003;14:26–29.
MLA Can, A. vd. “Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 14, sy. 2, 2003, ss. 26-29.
Vancouver Can A, Denek N, Yazgan K. Şeker Pancarı Yaprağına Değişik Katkı Maddeleri İlavesinin Silaj Kalitesi İle İn Vitro Kuru Madde Sindirilebilirlik Düzeylerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2003;14(2):26-9.