BibTex RIS Kaynak Göster

Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri

Yıl 1998, Cilt: 9 Sayı: 1, 9 - 13, 01.06.1998

Öz

Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri

Yıl 1998, Cilt: 9 Sayı: 1, 9 - 13, 01.06.1998

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

BAKIR B Bu kişi benim

ALKAN İ Bu kişi benim

SAĞLAM K Bu kişi benim

BELGE F Bu kişi benim

ŞINDAK N Bu kişi benim

KARACA M. Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1998
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA B, B., İ, A., K, S., F, B., vd. (1998). Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9(1), 9-13.
AMA B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K. Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1998;9(1):9-13.
Chicago B, BAKIR, ALKAN İ, SAĞLAM K, BELGE F, ŞINDAK N, ve KARACA M. “Köpeklerde oluşturulan üçüncü Derece Termal yanıklarda sağaltım Amacı Ile kullanılan Antioksidan ajanların Kan Gazları Ve Bazı Hematolojik Parametreler üzerine Etkileri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9, sy. 1 (Haziran 1998): 9-13.
EndNote B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K (01 Haziran 1998) Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 1 9–13.
IEEE B. B, A. İ, S. K, B. F, Ş. N, ve K. M., “Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri”, YYU Vet Fak Derg, c. 9, sy. 1, ss. 9–13, 1998.
ISNAD B, BAKIR vd. “Köpeklerde oluşturulan üçüncü Derece Termal yanıklarda sağaltım Amacı Ile kullanılan Antioksidan ajanların Kan Gazları Ve Bazı Hematolojik Parametreler üzerine Etkileri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9/1 (Haziran 1998), 9-13.
JAMA B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K. Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9:9–13.
MLA B, BAKIR vd. “Köpeklerde oluşturulan üçüncü Derece Termal yanıklarda sağaltım Amacı Ile kullanılan Antioksidan ajanların Kan Gazları Ve Bazı Hematolojik Parametreler üzerine Etkileri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 9, sy. 1, 1998, ss. 9-13.
Vancouver B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K. Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9(1):9-13.