APA |
S, S. E., N, Y., & S., B. (1998). Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9(1), 51-56. |
|
AMA |
S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1998;9(1):51-56. |
|
Chicago |
S, SALTAN EVRENSEL, YÜKSEK N, ve BERBEROĞLU S. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9, sy. 1 (Haziran 1998): 51-56. |
|
EndNote |
S SE, N Y, S. B (01 Haziran 1998) Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 1 51–56. |
|
IEEE |
S. E. S, Y. N, ve B. S., “Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri”, YYU Vet Fak Derg, c. 9, sy. 1, ss. 51–56, 1998. |
|
ISNAD |
S, SALTAN EVRENSEL vd. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9/1 (Haziran 1998), 51-56. |
|
JAMA |
S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9:51–56. |
|
MLA |
S, SALTAN EVRENSEL vd. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 9, sy. 1, 1998, ss. 51-56. |
|
Vancouver |
S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9(1):51-6. |
|