BibTex RIS Kaynak Göster

Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

Yıl 1998, Cilt: 9 Sayı: 1, 51 - 56, 01.06.1998

Öz

Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

Yıl 1998, Cilt: 9 Sayı: 1, 51 - 56, 01.06.1998

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

SALTAN EVRENSEL S Bu kişi benim

YÜKSEK N Bu kişi benim

BERBEROĞLU S. Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1998
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA S, S. E., N, Y., & S., B. (1998). Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9(1), 51-56.
AMA S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1998;9(1):51-56.
Chicago S, SALTAN EVRENSEL, YÜKSEK N, ve BERBEROĞLU S. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9, sy. 1 (Haziran 1998): 51-56.
EndNote S SE, N Y, S. B (01 Haziran 1998) Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 1 51–56.
IEEE S. E. S, Y. N, ve B. S., “Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri”, YYU Vet Fak Derg, c. 9, sy. 1, ss. 51–56, 1998.
ISNAD S, SALTAN EVRENSEL vd. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9/1 (Haziran 1998), 51-56.
JAMA S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9:51–56.
MLA S, SALTAN EVRENSEL vd. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 9, sy. 1, 1998, ss. 51-56.
Vancouver S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9(1):51-6.