BibTex RIS Kaynak Göster

Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi

Yıl 1997, Cilt: 8 Sayı: 1, 1 - 5, 01.06.1997

Öz

Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi

Yıl 1997, Cilt: 8 Sayı: 1, 1 - 5, 01.06.1997

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

E Sagun Bu kişi benim

Y.c. Sancak Bu kişi benim

H. Durmaz Bu kişi benim

K. Ekici Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1997
Yayımlandığı Sayı Yıl 1997 Cilt: 8 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Sagun, E., Sancak, Y., Durmaz, H., Ekici, K. (1997). Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8(1), 1-5.
AMA Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1997;8(1):1-5.
Chicago Sagun, E, Y.c. Sancak, H. Durmaz, ve K. Ekici. “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8, sy. 1 (Haziran 1997): 1-5.
EndNote Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K (01 Haziran 1997) Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 1 1–5.
IEEE E. Sagun, Y. Sancak, H. Durmaz, ve K. Ekici, “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”, YYU Vet Fak Derg, c. 8, sy. 1, ss. 1–5, 1997.
ISNAD Sagun, E vd. “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8/1 (Haziran 1997), 1-5.
JAMA Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8:1–5.
MLA Sagun, E vd. “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 8, sy. 1, 1997, ss. 1-5.
Vancouver Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8(1):1-5.