APA |
Aksu, H., Erkan, N., Çolak, H., Varlık, C., vd. (1997). Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8(1), 83-87. |
|
AMA |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1997;8(1):83-87. |
|
Chicago |
Aksu, H., N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, ve M. Ugur. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8, sy. 1 (Haziran 1997): 83-87. |
|
EndNote |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M (01 Haziran 1997) Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 1 83–87. |
|
IEEE |
H. Aksu, N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, ve M. Ugur, “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”, YYU Vet Fak Derg, c. 8, sy. 1, ss. 83–87, 1997. |
|
ISNAD |
Aksu, H. vd. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8/1 (Haziran 1997), 83-87. |
|
JAMA |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8:83–87. |
|
MLA |
Aksu, H. vd. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 8, sy. 1, 1997, ss. 83-87. |
|
Vancouver |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8(1):83-7. |
|