BibTex RIS Kaynak Göster

Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi

Yıl 1997, Cilt: 8 Sayı: 1, 83 - 87, 01.06.1997

Öz

Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi

Yıl 1997, Cilt: 8 Sayı: 1, 83 - 87, 01.06.1997

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

H. Aksu Bu kişi benim

N. Erkan Bu kişi benim

H. Çolak Bu kişi benim

C. Varlık Bu kişi benim

N. Gökoğlu Bu kişi benim

M. Ugur Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1997
Yayımlandığı Sayı Yıl 1997 Cilt: 8 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Aksu, H., Erkan, N., Çolak, H., Varlık, C., vd. (1997). Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8(1), 83-87.
AMA Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1997;8(1):83-87.
Chicago Aksu, H., N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, ve M. Ugur. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8, sy. 1 (Haziran 1997): 83-87.
EndNote Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M (01 Haziran 1997) Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 1 83–87.
IEEE H. Aksu, N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, ve M. Ugur, “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”, YYU Vet Fak Derg, c. 8, sy. 1, ss. 83–87, 1997.
ISNAD Aksu, H. vd. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8/1 (Haziran 1997), 83-87.
JAMA Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8:83–87.
MLA Aksu, H. vd. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 8, sy. 1, 1997, ss. 83-87.
Vancouver Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8(1):83-7.