BibTex RIS Kaynak Göster

Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi

Yıl 1995, Cilt: 6 Sayı: 1, 86 - 89, 01.06.1995

Öz

Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi

Yıl 1995, Cilt: 6 Sayı: 1, 86 - 89, 01.06.1995

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

K. O. Kahvecioğlu Bu kişi benim

R. Gökçe Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 6 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kahvecioğlu, K. O., & Gökçe, R. (1995). Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6(1), 86-89.
AMA Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1995;6(1):86-89.
Chicago Kahvecioğlu, K. O., ve R. Gökçe. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6, sy. 1 (Haziran 1995): 86-89.
EndNote Kahvecioğlu KO, Gökçe R (01 Haziran 1995) Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 1 86–89.
IEEE K. O. Kahvecioğlu ve R. Gökçe, “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”, YYU Vet Fak Derg, c. 6, sy. 1, ss. 86–89, 1995.
ISNAD Kahvecioğlu, K. O. - Gökçe, R. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6/1 (Haziran 1995), 86-89.
JAMA Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 1995;6:86–89.
MLA Kahvecioğlu, K. O. ve R. Gökçe. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 6, sy. 1, 1995, ss. 86-89.
Vancouver Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 1995;6(1):86-9.