APA |
Kahvecioğlu, K. O., & Gökçe, R. (1995). Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6(1), 86-89. |
|
AMA |
Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1995;6(1):86-89. |
|
Chicago |
Kahvecioğlu, K. O., ve R. Gökçe. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6, sy. 1 (Haziran 1995): 86-89. |
|
EndNote |
Kahvecioğlu KO, Gökçe R (01 Haziran 1995) Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 1 86–89. |
|
IEEE |
K. O. Kahvecioğlu ve R. Gökçe, “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”, YYU Vet Fak Derg, c. 6, sy. 1, ss. 86–89, 1995. |
|
ISNAD |
Kahvecioğlu, K. O. - Gökçe, R. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6/1 (Haziran 1995), 86-89. |
|
JAMA |
Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 1995;6:86–89. |
|
MLA |
Kahvecioğlu, K. O. ve R. Gökçe. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 6, sy. 1, 1995, ss. 86-89. |
|
Vancouver |
Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 1995;6(1):86-9. |
|