avatar
Fügen Durlu-özkaya Prof. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 15
6 Yayın
1 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Gıda Bilimleri

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 968

2

1

968

Yayınlar

0

446

0

1004

0

672

1

968

DETERMINING THE LEVEL OF FOOD SAFETY AWARENESS AMONG FOOD PROFESSIONALS: A CASE STUDY OF TURKEY AND NIGERIA
Yazarlar: Osman Çavuş , Balarabe B. Ismail, Fügen Durlu Özkaya
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19012
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2112

0

2112

Yayınlar

1

0

446

1

0

1004

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 968

2

1

968

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.