avatar
Yener Oğan Dr. Öğr. Üyesi ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayın 19 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 3
19 Yayın
36 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2133

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1872

2

1

1872

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 969

2

1

969

0

1

516

0

1

359

Yayınlar

0

84

0

250

1

378

0

445

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 463

0

463

1

516

Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3072

0

3072

1

969

0

587

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 505

0

505

1

1872

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 747

0

747

1

2133

0

3383

0

2101

0

1103

Yayınlar

1

1

378

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 463

3

0

463

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 969

2

1

969

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 505

2

0

505

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1872

2

1

1872

3

0

2101

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.