Chemical and microbiological properties of Kashar cheeses with and without tomate puree 1 and 2% were determined in this study. Lycopen and protein contents and antioxidant activity of Kashar cheeses with tomatoes puree were significantly different from those of control p
Bu çalışmada, kaşar peyniri üretimi %1 ve 2 oranlarında domates püresi kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Kontrol grubu peynirlere püre katılmamıştır. Domates püreli kaşar peynirleri, kontrol grubu peynirler ile karşılaştırıldığında, likopen içeriği, protein, antioksidan aktivite açısından gruplar arasında önemli fark olduğu görülmüştür p
Primary Language | English |
---|---|
Journal Section | Research Article |
Authors | |
Publication Date | June 1, 2012 |
Published in Issue | Year 2012 Volume: 10 Issue: 2 |
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).