Toplu yemek üreticisi işletmeler için sosyal fayda öncelikli amaç olmakla birlikte, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve iş verimliliğinin arttırılması hayati önem taşımaktadır. İşgören verimliliğinin arttırılmasında en önemli unsurlardan biri olarak, iş doyumlarının ölçülmesi, bu çalışmanın temel amacını oluşturmaktadır. Kocaeli' de faaliyet gösteren toplu yemek üreticisi işletmelerde çalışanlara yönelik bir saha araştırması yapılmıştır. Elde edilen veriler istatistiksel olarak analiz edilmiş ve demografik özelliklerine göre iş doyumu üzerine saptamalarda bulunulmuştur.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Journal Section | Research Article |
Authors | |
Publication Date | April 1, 2006 |
Published in Issue | Year 2006 Volume: 4 Issue: 2 |
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).