BibTex RIS Cite

MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI

Year 2003, Volume: 13 Issue: 1, - , 15.03.2016

Abstract

Year 2003, Volume: 13 Issue: 1, - , 15.03.2016

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Süleyman Soylu This is me

Bayram Sade This is me

Publication Date March 15, 2016
Submission Date September 7, 2015
Published in Issue Year 2003 Volume: 13 Issue: 1

Cite

APA Soylu, S., & Sade, B. (2016). MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 13(1).
AMA Soylu S, Sade B. MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU. March 2016;13(1).
Chicago Soylu, Süleyman, and Bayram Sade. “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum Durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 13, no. 1 (March 2016).
EndNote Soylu S, Sade B (March 1, 2016) MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 13 1
IEEE S. Soylu and B. Sade, “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”, ANADOLU, vol. 13, no. 1, 2016.
ISNAD Soylu, Süleyman - Sade, Bayram. “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum Durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 13/1 (March 2016).
JAMA Soylu S, Sade B. MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU. 2016;13.
MLA Soylu, Süleyman and Bayram Sade. “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum Durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 13, no. 1, 2016.
Vancouver Soylu S, Sade B. MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU. 2016;13(1).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016