| APA |
Sarıışık, M., & Kaya, Ü. (2004). Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 15(1), 62-70.
|
|
| AMA |
Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. June 2004;15(1):62-70.
|
|
| Chicago |
Sarıışık, Mehmet, and Ümran Kaya. “Yiyecek - Içecek Işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15, no. 1 (June 2004): 62-70.
|
|
| EndNote |
Sarıışık M, Kaya Ü (June 1, 2004) Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15 1 62–70.
|
|
| IEEE |
M. Sarıışık and Ü. Kaya, “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 1, pp. 62–70, 2004.
|
|
| ISNAD |
Sarıışık, Mehmet - Kaya, Ümran. “Yiyecek - Içecek Işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15/1 (June2004), 62-70.
|
|
| JAMA |
Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15:62–70.
|
|
| MLA |
Sarıışık, Mehmet and Ümran Kaya. “Yiyecek - Içecek Işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 1, 2004, pp. 62-70.
|
|
| Vancouver |
Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15(1):62-70.
|
|