Research Article
BibTex RIS Cite

Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması

Year 2004, Volume: 15 Issue: 1, 62 - 70, 01.06.2004

Abstract

...

References

  • ...
Year 2004, Volume: 15 Issue: 1, 62 - 70, 01.06.2004

Abstract

References

  • ...
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Mehmet Sarıışık This is me

Ümran Kaya This is me

Publication Date June 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 15 Issue: 1

Cite

APA Sarıışık, M., & Kaya, Ü. (2004). Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 15(1), 62-70.
AMA Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. June 2004;15(1):62-70.
Chicago Sarıışık, Mehmet, and Ümran Kaya. “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15, no. 1 (June 2004): 62-70.
EndNote Sarıışık M, Kaya Ü (June 1, 2004) Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15 1 62–70.
IEEE M. Sarıışık and Ü. Kaya, “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 1, pp. 62–70, 2004.
ISNAD Sarıışık, Mehmet - Kaya, Ümran. “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15/1 (June 2004), 62-70.
JAMA Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15:62–70.
MLA Sarıışık, Mehmet and Ümran Kaya. “Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi Ve Uygulaması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 1, 2004, pp. 62-70.
Vancouver Sarıışık M, Kaya Ü. Yiyecek - içecek işletmelerinde Brüt Kar Analiz Yöntemi ve Uygulaması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15(1):62-70.