Editorial
BibTex RIS Cite

Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek

Year 1994, Volume: 5 Issue: 3, 58 - 63, 01.12.1994
Year 1994, Volume: 5 Issue: 3, 58 - 63, 01.12.1994
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Editorial
Authors

Kurtuluş Karamustafa

Publication Date December 1, 1994
Published in Issue Year 1994 Volume: 5 Issue: 3

Cite

APA Karamustafa, K. (1994). Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 5(3), 58-63.
AMA Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. December 1994;5(3):58-63.
Chicago Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5, no. 3 (December 1994): 58-63.
EndNote Karamustafa K (December 1, 1994) Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5 3 58–63.
IEEE K. Karamustafa, “Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 3, pp. 58–63, 1994.
ISNAD Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5/3 (December 1994), 58-63.
JAMA Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5:58–63.
MLA Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 3, 1994, pp. 58-63.
Vancouver Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5(3):58-63.