APA |
Karamustafa, K. (1994). Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 5(3), 58-63. |
|
AMA |
Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. December 1994;5(3):58-63. |
|
Chicago |
Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5, no. 3 (December 1994): 58-63. |
|
EndNote |
Karamustafa K (December 1, 1994) Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5 3 58–63. |
|
IEEE |
K. Karamustafa, “Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 3, pp. 58–63, 1994. |
|
ISNAD |
Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5/3 (December 1994), 58-63. |
|
JAMA |
Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5:58–63. |
|
MLA |
Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 3, 1994, pp. 58-63. |
|
Vancouver |
Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5(3):58-63. |
|