Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek

Yıl 1994, Cilt: 5 Sayı: 3, 58 - 63, 01.12.1994
Yıl 1994, Cilt: 5 Sayı: 3, 58 - 63, 01.12.1994
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Kurtuluş Karamustafa

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 5 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Karamustafa, K. (1994). Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 5(3), 58-63.
AMA Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Aralık 1994;5(3):58-63.
Chicago Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5, sy. 3 (Aralık 1994): 58-63.
EndNote Karamustafa K (01 Aralık 1994) Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5 3 58–63.
IEEE K. Karamustafa, “Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 5, sy. 3, ss. 58–63, 1994.
ISNAD Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5/3 (Aralık 1994), 58-63.
JAMA Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5:58–63.
MLA Karamustafa, Kurtuluş. “Otel İşletmelerinin Yiyecek Ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri Ve Bir Örnek”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 5, sy. 3, 1994, ss. 58-63.
Vancouver Karamustafa K. Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5(3):58-63.