BibTex RIS Cite

UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

.

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Zeki Ertugay This is me

Publication Date January 1, 2011
Published in Issue Year 1984 Volume: 15 Issue: 1-2

Cite

APA Ertugay, Z. (2011). UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Ertugay Z. UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;15(1-2).
Chicago Ertugay, Zeki. “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ Ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, no. 1-2 (January 2011).
EndNote Ertugay Z (January 1, 2011) UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE Z. Ertugay, “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
ISNAD Ertugay, Zeki. “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ Ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (January 2011).
JAMA Ertugay Z. UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Ertugay, Zeki. “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ Ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
Vancouver Ertugay Z. UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/