BibTex RIS Cite

Ege Bölgesi Yemek Fabrikalarındaki Yöneticilerin Eğitim Düzeyleriyle İlişkilendirilmiş Kalite, Standartlaşma Ve Marka Yaratımı Algılamaları

Year 2006, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.06.2006

Abstract

EGE BÖLGESİ YEMEK FABRİKALARINDAKİ YÖNETİCİLERİN EĞİTİM DÜZEYLERİYLE İLİŞKİLENDİRİLMİŞ KALİTE, STANDARTLAŞMA VE MARKA YARATIMI ALGILAMALARI

Year 2006, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.06.2006

Abstract

Bu makale hizmet işletmelerinde kalite, standartlaşma ve marka yaratımı konularını ele almaktadır. Makalenin temel amacı hizmet işletmelerinde kalite, standartlaşma ve marka yaratımı konularına vurgu yapmak ve yöneticilerin eğitim düzeyleri ile kalite, standartlaşma ve marka yaratımı algılamaları arasındaki ilişkiyi Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren yemek fabrikalarındaki bir uygulama ile ortaya koymaktır

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

Hulusi Doğan This is me

Publication Date June 1, 2006
Submission Date August 11, 2015
Published in Issue Year 2006 Volume: 10 Issue: 1

Cite

APA Doğan, H. (2006). EGE BÖLGESİ YEMEK FABRİKALARINDAKİ YÖNETİCİLERİN EĞİTİM DÜZEYLERİYLE İLİŞKİLENDİRİLMİŞ KALİTE, STANDARTLAŞMA VE MARKA YARATIMI ALGILAMALARI. Çukurova Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 10(1).