BibTex RIS Cite

Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü

Year 2007, Volume: 22 Issue: 2, 241 - 242, 01.12.2007

Abstract

2 Güngör Karauğuz, Hititler Dönemi 'nde Anadolu 'da Ekmek, İstanbul, 2006. 3 J. G. Macqueen, Hititler ve Hitit Çağında Anadolu, Ankara 1999, 106. 4 Ege Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eskiçağ Tarihi Y.L. öğrencisi

Year 2007, Volume: 22 Issue: 2, 241 - 242, 01.12.2007

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section BOOK REVIEWS
Authors

Ahmet Ünal This is me

Publication Date December 1, 2007
Published in Issue Year 2007 Volume: 22 Issue: 2

Cite

APA Ünal, A. (2007). Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. Tarih İncelemeleri Dergisi, 22(2), 241-242.
AMA Ünal A. Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. TID. December 2007;22(2):241-242.
Chicago Ünal, Ahmet. “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler Ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”. Tarih İncelemeleri Dergisi 22, no. 2 (December 2007): 241-42.
EndNote Ünal A (December 1, 2007) Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. Tarih İncelemeleri Dergisi 22 2 241–242.
IEEE A. Ünal, “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”, TID, vol. 22, no. 2, pp. 241–242, 2007.
ISNAD Ünal, Ahmet. “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler Ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”. Tarih İncelemeleri Dergisi 22/2 (December 2007), 241-242.
JAMA Ünal A. Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. TID. 2007;22:241–242.
MLA Ünal, Ahmet. “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler Ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”. Tarih İncelemeleri Dergisi, vol. 22, no. 2, 2007, pp. 241-2.
Vancouver Ünal A. Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. TID. 2007;22(2):241-2.