BibTex RIS Kaynak Göster

Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü

Yıl 2007, Cilt: 22 Sayı: 2, 241 - 242, 01.12.2007

Öz

2 Güngör Karauğuz, Hititler Dönemi 'nde Anadolu 'da Ekmek, İstanbul, 2006. 3 J. G. Macqueen, Hititler ve Hitit Çağında Anadolu, Ankara 1999, 106. 4 Ege Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eskiçağ Tarihi Y.L. öğrencisi

Yıl 2007, Cilt: 22 Sayı: 2, 241 - 242, 01.12.2007

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm KİTAP TANITIMLARI
Yazarlar

Ahmet Ünal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2007
Yayımlandığı Sayı Yıl 2007 Cilt: 22 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Ünal, A. (2007). Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. Tarih İncelemeleri Dergisi, 22(2), 241-242.
AMA Ünal A. Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. TID. Aralık 2007;22(2):241-242.
Chicago Ünal, Ahmet. “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler Ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”. Tarih İncelemeleri Dergisi 22, sy. 2 (Aralık 2007): 241-42.
EndNote Ünal A (01 Aralık 2007) Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. Tarih İncelemeleri Dergisi 22 2 241–242.
IEEE A. Ünal, “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”, TID, c. 22, sy. 2, ss. 241–242, 2007.
ISNAD Ünal, Ahmet. “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler Ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”. Tarih İncelemeleri Dergisi 22/2 (Aralık 2007), 241-242.
JAMA Ünal A. Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. TID. 2007;22:241–242.
MLA Ünal, Ahmet. “Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler Ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü”. Tarih İncelemeleri Dergisi, c. 22, sy. 2, 2007, ss. 241-2.
Vancouver Ünal A. Anadolu’nun En Eski Yemekleri; Hititler ve Çağdaşı Toplumlarda Mutfak Kültürü. TID. 2007;22(2):241-2.