Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi

Volume: 1 Number: 1 February 1, 1976
  • Selma Güven
EN TR

Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi

Abstract

Mayşe fermentleme ile elma şırası imali, pahalı teçhizat ve fazla iş gücü olmaksızın elma işleyebilme olanağını sağlamaktadır. Diğer taraftan bu ön muameleden sonra yeni tip otomatik preslerle, örneğin; fazla depolanmış meyvalar bile direkt olarak, kolayca preslenebilmektedir. Yalnız çıkan cibre artık pektin fabrikasyonunda kullanılamayacak durumdadır. Ayrıca, tecrübelere göre, zor preslenebilen meyvaların cibresinin pektin ekstraksiyonu için uygun olmadığı bilinmektedir.  

Keywords

Details

Primary Language

Turkish

Subjects

-

Journal Section

-

Authors

Selma Güven This is me

Publication Date

February 1, 1976

Submission Date

February 13, 2015

Acceptance Date

-

Published in Issue

Year 1976 Volume: 1 Number: 1

APA
Güven, S. (1976). Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. Gıda, 1(1). https://izlik.org/JA98WG58ZB
AMA
1.Güven S. Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. The Journal of Food. 1976;1(1). https://izlik.org/JA98WG58ZB
Chicago
Güven, Selma. 1976. “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) Ile Elma Suyu Elde Edilişi”. Gıda 1 (1). https://izlik.org/JA98WG58ZB.
EndNote
Güven S (February 1, 1976) Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. Gıda 1 1
IEEE
[1]S. Güven, “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi”, The Journal of Food, vol. 1, no. 1, Feb. 1976, [Online]. Available: https://izlik.org/JA98WG58ZB
ISNAD
Güven, Selma. “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) Ile Elma Suyu Elde Edilişi”. Gıda 1/1 (February 1, 1976). https://izlik.org/JA98WG58ZB.
JAMA
1.Güven S. Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. The Journal of Food. 1976;1. Available at https://izlik.org/JA98WG58ZB.
MLA
Güven, Selma. “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) Ile Elma Suyu Elde Edilişi”. Gıda, vol. 1, no. 1, Feb. 1976, https://izlik.org/JA98WG58ZB.
Vancouver
1.Selma Güven. Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. The Journal of Food [Internet]. 1976 Feb. 1;1(1). Available from: https://izlik.org/JA98WG58ZB

35997    GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).