Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Food Science and Technology |
Journal Section | Articles |
Authors |
|
Supporting Institution | Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) |
Project Number | 214O720 |
Thanks | Bu çalışma, 214O720 proje numarası ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmiştir. Peynir üretimlerinin yapıldığı Atatürk Orman Çiftliği’ne, reoloji ve tekstür analizlerinin gerçekleştirildiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne teknik desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. |
Publication Date | October 12, 2020 |
Published in Issue | Year 2020, Volume 45, Issue 6 |
Bibtex | @research article { gida792253, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {Gıda Teknolojisi Derneği}, year = {2020}, volume = {45}, pages = {1083 - 1096}, doi = {10.15237/gida.GD20101}, title = {FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ}, key = {cite}, author = {Aydemir, Oğuz and Kurt, Abdullah} } |
APA | Aydemir, O. & Kurt, A. (2020). FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ . Gıda , 45 (6) , 1083-1096 . DOI: 10.15237/gida.GD20101 |
MLA | Aydemir, O. , Kurt, A. "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ" . Gıda 45 (2020 ): 1083-1096 <https://dergipark.org.tr/en/pub/gida/issue/57245/792253> |
Chicago | Aydemir, O. , Kurt, A. "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ". Gıda 45 (2020 ): 1083-1096 |
RIS | TY - JOUR T1 - FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ AU - Oğuz Aydemir , Abdullah Kurt Y1 - 2020 PY - 2020 N1 - doi: 10.15237/gida.GD20101 DO - 10.15237/gida.GD20101 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 1083 EP - 1096 VL - 45 IS - 6 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD20101 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD20101 Y2 - 2020 ER - |
EndNote | %0 The Journal of Food FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ %A Oğuz Aydemir , Abdullah Kurt %T FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ %D 2020 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 45 %N 6 %R doi: 10.15237/gida.GD20101 %U 10.15237/gida.GD20101 |
ISNAD | Aydemir, Oğuz , Kurt, Abdullah . "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ". Gıda 45 / 6 (October 2020): 1083-1096 . https://doi.org/10.15237/gida.GD20101 |
AMA | Aydemir O. , Kurt A. FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ. GIDA. 2020; 45(6): 1083-1096. |
Vancouver | Aydemir O. , Kurt A. FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ. Gıda. 2020; 45(6): 1083-1096. |
IEEE | O. Aydemir and A. Kurt , "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ", Gıda, vol. 45, no. 6, pp. 1083-1096, Oct. 2020, doi:10.15237/gida.GD20101 |